By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Accesorii generale – Încuietori pentru valize | Valize24
Accesorii

Lacăt pentru valize și încuietorile TSA bucură-te de vacanță!

Vrei să zbori relaxat în vacanță și să nu-ți faci griji pentru bagajele tale? O încuietoare fiabilă pentru valiză este perfectă pentru prevenirea furtului. Când călătoriți în SUA, trebuie să vă asigurați că valiza are încuietoare TSA. Fiecare caz poate fi deschis de autoritatea TSA (Transport Security Administration) și căutat dacă este necesar. Valizele încuiate sau cărucioarele cu încuietoare convențională pentru valize trebuie uneori deschise cu forța.

Ce sunt încuietorile TSA?

Lacătele TSA sunt încuietori cu combinație speciale care pot fi de mare ajutor atunci când călătoriți în SUA. Acest lacăt pentru valize poate fi deschis cu o cheie principală de la American Transportation Security Administration - TSA. Unele valize sunt deja echipate cu încuietori TSA. Încuietorile TSA pot fi selectate cu o cheie sau un cod numeric. Doar un angajat TSA poate deschide și închide valiza dacă este necesar, astfel încât nu trebuie să se deschidă încuietorile pentru valize în timpul unei inspecții. Dacă o valiză a fost deschisă de oficialii TSA, o notă a deschiderii va fi lăsată în valiză.

Avantajele blocării TSA

Un mare avantaj al încuietorului pentru valize cu cod numeric este că nu este necesară nicio cheie. În felul acesta nu îl poți pierde în timpul călătoriei sau în vacanță. Propria ta combinație de numere este suficientă pentru a deschide lacătul pentru valize. Lacătele cu combinație TSA au fost dezvoltate în principal pentru a preveni deteriorarea valizelor încuiate. Tratatele internaționale prevăd că toate bagajele trebuie să treacă printr-un control de securitate înainte de a fi încărcate pe o aeronavă. Cu toate acestea, controalele de securitate determină și deschiderea valizelor și a cărucioarelor pentru a efectua controale. În acest caz, se poate sparge și o încuietoare de valiză.Lacătele TSA au avantajul că pot fi deschise și închise cu o cheie principală, spre deosebire de încuietorile convenționale pentru valize.

Așa se poate seta încuietoarea pentru valize cu un cod numeric

  • combinația de pornire este setată la 0-0-0 cu setarea din fabrică.
  • apăsați butonul de ajustare până când se dă clic, un obiect ascuțit poate fi folosit aici
  • roțile broaștei sunt rotite până când apare combinația dorită de numere
  • codul numeric trebuie notat în caz de urgență
  • butonul de reglare poate fi mutat în poziția inițială cu ajutorul glisierei de deschidere.
  • dacă nu există un buton de setare, glisajul de deschidere trebuie acționat, apoi țineți-l apăsat și setați combinația de numere personale. Acum eliberați glisiera de deschidere și încuietoarea este setată cu combinația dvs.

Alte accesorii

Bineînțeles că nu vei găsi doar încuietori pentru valiză în magazinul nostru online. Selecția noastră include și, de exemplu, perne confortabile pentru gât, curele pentru bagaje și portofele. În categoria noastră Accesorii, vă oferim articole practice pentru pregătirea înainte și în timpul călătoriei. Așa că sunteți întotdeauna bine echipat - indiferent unde călătoriți!

Avantaje de care beneficiați la noi

Sfaturi cu privire la încuietoarea valizei pot fi date și într-un magazin, iar lacătul pentru valize poate fi ridicat și de aici. Ca magazin online, oferim servicii de garanție și reparații pentru toate produsele achiziționate în magazinul nostru online. Comenzile cu o valoare de 50,00 CHF sau mai mult sunt expediate gratuit în aceeași zi dacă comanda este plasată până la ora 16:00. Clientul are si optiunea de a opta pentru transport rapid cu livrare in zilele de sambata.

Contactați-ne prin e-mail sau telefon dacă mai aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor!