By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Troler Bagaj de mana Pliabil Madisson 48x36x20cmTroler Bagaj de mana Pliabil Madisson 48x36x20cm Camuflaj
   Troler Bagaj de mana Pliabil Madisson 48x36x20cm
   229,00 leiPret
   Troler Bagaj de mana Pliabil Madisson 48x36x20cmTroler Bagaj de mana Pliabil Madisson 48x36x20cm Camuflaj
     Troler Bagaj de mana Pliabil Madisson 48x36x20cm
     229,00 leiPret
     Cumpara troler cu doua roti ieftin si de calitate | Valize24.ro
     Troler 2 Roti

     Troler de înaltă calitate cu 2 roți pentru o călătorie relaxată

     Când vacanța ta este aproape, a avea trolerul potrivit face să fie de două ori mai distractiv. De aceea, vă oferim o varietate de troler cu două roți, potrivite nevoilor dumneavoastră. În magazinul nostru online veți găsi o selecție de dimensiuni, culori și materiale. Această valiză de călătorie cu roți încastrate din gama noastră se caracterizează prin stabilitatea și multifuncționalitatea sa deosebită. Ergonomia placuta este combinata cu un design atractiv. Acest lucru face ca este o joacă de copii să ajungi în siguranță de la A la B cu propriile bagaje.

     Ce troler în ce scop?

     Alegerea valizelor cu patru sau două roți depinde dacă doriți să călătoriți mai confortabil sau mai sigur. Cum ați dori să vă desfășurați călătoria? Avem soluția potrivită. Daca vrei sa nu fii socat ca din trolerul tau lipseste o roata, clasicul troler cu 2 roti se preteaza ca varianta de carcasa tare sau material. Disponibil în dimensiunile standard obișnuite, acestea sunt deosebit de compacte.

     Vă oferim toate variantele posibile. Poți găsi în gama noastră un bagaj de mână cu 2 roți, un troler de dimensiuni medii pentru o călătorie de 1 - 2 săptămâni sau un troler mare pentru o călătorie de până la 3 săptămâni.

     Serviciul nostru special

     Dacă pierdeți o bicicletă sau aveți nevoie de ajutor pentru că bagajele dvs. au fost deteriorate în timpul călătoriei, vă vom ajuta la fața locului.

     Clienții noștri apreciază procesarea rapidă a reparațiilor și a serviciilor de garanție în magazinul nostru specializat pentru valize.