By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Trolerele pilot sunt prima alegere dacă trebuie să transportați în mod regulat o mulțime de documente, laptopul și fișiere extinse. Sunt o combinație inteligentă de servietă și bagaj mic. Valizele pilot sunt, prin urmare, adesea numite trolere business.
Sărbătorile sunt și mai distractive cu bagaje de avion frumoase. Dar ceea ce este mult mai important: aveți un bagaj de avion versatil care depozitează haine, accesorii și alte articole esențiale de călătorie în siguranță și într-un mod care economisește spațiu. În magazinul nostru online valize24.ro veți găsi o selecție largă de bagaje pentru vacanța de vară, o călătorie scurtă în doi sau următoarea călătorie de afaceri.
Bagajul de mana este o geanta sau un rucsac mic care poate fi luat cu tine in cabina avionului sau in alt transport in comun. Este destinat pentru a depozita lucrurile importante pe care doresti sa le ai la indemana in timpul calatoriei, cum ar fi actele, telefonul si alte obiecte personale. Acest bagaj de mana poate fi adaugat ca produs in magazinul tau PrestaShop, impreuna cu alte produse de calatorie.