By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Enrico Benetti este o marcă de genți și bagaje de călătorie din 1946. Colecția este formată din genți la modă, ghiozdane, genți de afaceri, genți de călătorie și valize.

Enrico Benetti este o marcă de genți și bagaje de călătorie din 1946. Colecția este formată din genți la modă, ghiozdane, genți de afaceri, genți de călătorie și valize. Prin urmare, vei găsi geanta sau valiza potrivită pentru fiecare ocazie.

Toate gențile și bagajele noastre de călătorie trebuie să îndeplinească cerințele noastre de înaltă calitate. Acest lucru vă asigură că vă veți bucura de geanta sau valiza pentru o lungă perioadă de timp. Calitatea face marca noastră.

 Enrico Benetti își are originea în 1946 când, după război, doi frați au înființat o mică afacere în vechea șopronă de pui. Au început să facă articole din piele precum mingi de fotbal și genți de cumpărături. Compania a devenit rapid o companie de succes și s-au mutat într-o clădire mai mare. Când fiii fondatorilor s-au alăturat afacerii, au început să importe genți de doamnă și producția de ghiozdane din piele. Din anii '90, la colecția Enrico Benetti au fost adăugate bagaje. Încă din prima zi, măiestria și calitatea sunt valori de bază pentru Enrico Benetti, iar acele valori sunt prioritatea noastră până astăzi.

 Între timp, colecția Enrico Benetti constă în genți la modă pentru bărbați și femei, rucsacuri și genți de umăr practice și la modă pentru școală sau serviciu, genți de afaceri elegante, genți de sport și de călătorie la îndemână și valize moi și rigide pe roți și accesorii de călătorie asortate. . Lansăm un catalog cu articole noi de două ori pe an.

Caracteristic pentru produsele lui Enrico Benetti este raportul bun preț-calitate. Acest lucru se reflectă și în scorul ridicat pe care îl obțin produsele la diferite teste de calitate. De exemplu, mai multe valize au apărut deja drept cele mai bune dintre un scor mare de la test. Cu un articol Enrico Benetti ai un produs valoros de care sa te bucuri mult timp!

Filtre active