By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Heys valize pentru copii - calatorii sigure si fara griji | Valize24
Heys valize pentru copii

Heys valize pentru copii: bagaje grozave pentru cei mici

Marca de valize Heys este cunoscută în primul rând călătorilor de afaceri pentru robustețea și caracteristicile sale practice. Valizele pentru copii Heys preiau avantajele binecunoscute ale mărcii și oferă copiilor dvs. bagajele potrivite pentru a călători ca și adulții. VALIZE24.ro iți oferă o gamă variată de produse pentru copilul tău, poți cumpăra valize heys și mici și mari mai ieftin sau cel puțin având un raport calitate preț bun, astfel încât familia ta să fie bine echipată pentru următoarea vacanță, în care vei pleca.

Heys valize pentru copii - companionul adecvat de călătorie pentru băieții și fetele care doresc modele și motive deosebite pentru valize și trolere. Heys este un brand de bagaje, trolere, rucsacuri ce stabilește adevărate tendințe cu motive amuzante cu animale și personaje din desenele animate foarte bine cunoscute de toți copii. Bagajele sunt la fel de funcționale din punct de vedere al materialului și al aspectului ca și bagajele Heys pentru adulți. Acest lucru face ca, călătoriile cu familia sau cu clasa să fie cu mult mai distractive, în timp care părinții se pot aștepta la o protecție superioară pentru interiorul valizei fiecărui copil.

Heys valize pentru copii - Motive de valize colorate special pentru copii

Pentru toți copii, un bagaj nu ar trebui să fie doar practic pentru a lua haine, cărți și jocuri în siguranță cu ei în vacanțăi. Brandul de valize Heys, oferă echipamentul ideal pentru micii călători, pe lângă edițiile sale de lux pentru călătorii de afaceri și private.

La Heys valize pentru copii sunt realizate ca trolere cu roți robuste și flexibile. Nu contează dacă bagajul se prăbușește sau copilul tău lovește cu el marginea trotuarului. Valizele pentru copii rezistă tuturor greutăților și protejează optim lucrurile din interior.

Designul exterior al fiecărui troler este cu adevărat atrăgător. De la pinguin la bufniță, Heys își lasă creativitatea să zburde și oferă fiecărui copil posibilitatea de a-și alege animalul preferat pentru următoarea călătorie. Conceptul este completat de ajutoarele organizatorice inteligente din interiorul trolerelor, putând fi adăugate și rucsacuri în același design.

Reperele funcționale - Heys valize pentru copii

Valizele pentru copii Heys preiau accesorii practice într-un mod adecvat vârstei pe care cunoscătorii de brand le cunosc din valizele și trolerele pentru adulți. Dacă cumperi o valiză Heys de la noi pentru călătoriile tale, lasă-te inspirat de aceste avantaje:

  • Greutate redusă
  • Roți cu rulare silențioasă, adesea cu un design de 360 de grade
  • Multe trolere permise ca bagaj de mână conform standardelor IATA
  • Blocare TSA încorporată pentru securitate sporită

În timp ce adulții se pot baza și pe trolerul de afaceri Heys în vacanțele lor, valizele pentru copii Heys sunt special concepute pentru călătorii scurte. Rucsacii cu buburuze, pinguini și alte animale, care aparțin setului fac o impresie grozavă în viața de zi cu zi la școală sau în alte tipuri de excursii.

Cumpărați mai multe modele de valize și trolere de firmă pentru copii online la VALIZE24.ro

Magazinul nostru online prezintă valize, genți și rucsacuri de calitate la un preț corect. Pe lângă valizele pentru copii Heys, vei găsi idei și design-uri creative de la alte mărci globale, de exemplu cu motive de la Disney, Star Wars sau animale pictate. Sfatul nostru este: selectați produsele împreună cu copii dvs. de pe computer sau smartphone așteptând cu nerăbdare următoarea vacanță cu familia.