By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Travelite Orlando - Comanda valize ieftine | Valize24
Travelite Orlando

Seria de bagaje softshell ORLANDO este alegerea specialistului în bagaje TRAVELITE


Cele două buzunare frontale mari și practice oferă spațiu suplimentar de depozitare și permit accesul rapid la documentele importante de călătorie. Roțile modelului ORLANDO se caracterizează prin proprietățile lor ideale de rulare.
Cu ajutorul roților robuste, fiecare denivelare este preluată cu ușurință și se generează doar un nivel scăzut de zgomot . Datorită tijei telescopice din metal complet retractabilă, un nivel ridicat de confort de călătorie este asigurat în același timp.
Dispunerea interioară clară permite sortarea optimă a articolelor de îmbrăcăminte. Curelele elastice de ambalare oferă suport suplimentar, iar compartimentul separat pentru rufe separă eficient rufele curate de cele murdare.
Dimensiunile exterioare compacte ale trolerului mărimea S îl fac bagajul ideal de călătorie. Aceasta înseamnă că trolerul poate fi înregistrat și ca bagaj de mână, ceea ce înseamnă că documentele importante sunt întotdeauna la îndemână.
Toate trolerele din seria ORLANDO au fermoare care pot fi blocate cu un încuietor pe buzunarul principal, oferind protecție suplimentară la fiecare călătorie.
Trolerele sunt disponibile pe negru, roșu și bleumarin.