By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Geantă Business D&N Basic Line Compartiment pentru laptop 15 inch, GriGeantă Business D&N Basic Line Compartiment pentru laptop 15 inch, Gri
   Geantă Business D&N Basic Line compartiment pentru laptop 15 inch, Gri
   230,00 leiPret
   Geantă Business D&N Basic Line Compartiment pentru laptop 15 inch, GriGeantă Business D&N Basic Line Compartiment pentru laptop 15 inch, Gri
     Geantă Business D&N Basic Line compartiment pentru laptop 15 inch, Gri
     230,00 leiPret
     Cumpărați diplomate și serviete D&N din piele, online | Valize24.ro
     d&n

     D & N – specialiștii în domeniul afacerilor

     D&N a fost fondată în 1996, fiind un producător de articole business din piele din Hachenburg, Westerwald. Inițial, compania s-a concentrat exclusiv pe bagaje pentru sectorul de afaceri. După marele succes al primelor colecții, gama de produse a fost extinsă astfel încât să includă și segmentul de bagaje de voiaj. În magazinul nostru online oferim o selecție extinsă de bagaje de la D&N, care se caracterizează printr-o calitate excelentă și un raport preț-performanță atractiv.

     Servieta D & N - ideală pentru afaceri

     Selecția produselor din gama business D&N este deosebit de mare, așadar puteți alege dintre multe modele diferite de serviete. Bagajele practice D&N din PU rezistent sunt ideale pentru documentele dumneavoastră. Chiar și modelul entry-level oferă deja o încuietoare cu combinație și amenajări interioare practice.

     Modelele de top impresionează pe de altă parte prin pielea fină și perfect prelucrată. În plus, oferă și diverse dotări pentru confort - precum un buzunar exterior cu funcție de organizare sau un compartiment căptușit pentru notebook-uri.

     Articolele din piele D & N – genți atractive pentru afaceri, de umăr și pentru laptop

     Pe lângă serviete, compania D&N oferă și un număr mare de alte produse care sunt predestinate utilizării în afaceri. Acestea includ:

     • Genți de afaceri D & N
     • Genți de umăr D & N
     • Genți de umăr pentru laptop D & N
     • Genți de umăr pentru iPad D & N

     Geanta business D&N laptop 17 inch este o alternativă interesantă si modernă la servieta clasică. Notebook-urile mai mari pot fi, de asemenea, depozitate convenabil în ea. Geanta de umar D&N este deosebit de versatila în ceea ce privește posibilele utilizări. Dacă este necesar, poate fi, de asemenea, fixată cu ușurință pe o valiză, făcând bagajul mai ușor de transportat. Geanta de umăr pentru laptop D&N oferă, de asemenea, suficient spațiu pentru un notebook. Geanta de umăr pentru iPad D&N, care este disponibilă în două versiuni diferite, este adaptată pentru cea mai populară tabletă din lume.