By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Cumpărați Trolere de Business D&N de calitate Online | Valize24.ro
Trolerele Business D&N

Trolere de afaceri D&N: eleganță pentru călătoriile dvs. de afaceri

Când călătorești în interes de afaceri, transportul bagajelor într-un mod practic și elegant este esențial pentru a face o impresie bună. Cu bagajele business D&N, alegi valize și genți de la unul dintre cei mai cunoscuți producători din întreaga lume, care sunt foarte familiarizați cu cerințele clienților business. La VALIZE24.ro veți experimenta calitatea de primă clasă a trolerului D&N la un preț corect și veți muta bagajele înainte pe roți robuste și durabile.

Trolerele de afaceri D&N sunt alegerea potrivită pentru călătoriile de afaceri în care doriți să vă transportați costumele și documentele confortabil și în siguranță. Valizele elegante din gama business D&N impresionează prin una sau mai multe perechi de roți, cu care îți poți muta cu ușurință bagajele de la aeroport la hotel. Trolerele de afaceri D&N combină producția de înaltă calitate cu un design interior bine gândit, în care au trecut mulți ani de experiență în domeniul de activitate al producătorului.

Experimentați calitatea trolerului D&N în funcție de funcționalitate și design

În calitate de producător de serviete și alte valize pentru mediul de afaceri, D&N are pregătite trolere care diferă de gențile rulabile pentru călătoriile private. Modelele populare de la producător sunt proiectate ca niște trolere pilot clasice, care combină un interior mare cu poliester ca material exterior. Datorită rolelor integrate și mânerului telescopic extensibil, puteți muta în siguranță trolerele D&N Business pe orice suprafață și aveți la îndemână cele mai importante articole de călătorie în orice moment.

Un troler business este de obicei realizat în dimensiunea unui bagaj de mână. Acest lucru vă permite să luați pur și simplu trolerul cu dvs. în interiorul aeronavei, astfel încât să puteți accesa laptopul și alte conținuturi în timpul zborului. Cu un buzunar exterior plasat, este deosebit de convenabil să accesezi cele mai importante documente de călătorie.

Bagaj rulabil cu o mulțime de beneficii

Roțile de înaltă calitate și cu rulare lină sunt cea mai importantă caracteristică a tuturor trolerelor de afaceri D&N, care facilitează transportul chiar și al valizelor încărcate complet. Există, de asemenea, completări funcționale atât în ​​interior, cât și în exterior, cu care poți merge mai relaxat în următoarea călătorie de afaceri. Acestea includ, de exemplu:

  • Mâner stabil la capătul extensiei telescopice
  • Buzunare laterale și buzunar frontal pentru obiecte mici
  • Lacăt cu combinație pentru securitatea conținutului genții tale
  • Bagaj ușor de întreținut datorită poliesterului rezistent la uzură

Pentru o apariție de succes la întâlnirile tale în timpul călătoriei de afaceri, vei găsi serviete și mape de la D&N ca supliment de înaltă calitate. La fel ca trolerele de la D&N, toate bagajele te conving prin eleganță, estetică si beneficiul maxim in viața profesională.

Ieftin online pentru echipamentele D&N Business

Pentru echipamentul dumneavoastră optim în călătoriile de afaceri și private, nu numai D&N are idei de valize la un preț corect. Magazinul nostru online  vă oferă alte articole de marcă pentru afaceri, vacanță, studiu și multe altele. Lasă-te inspirat de genți și valize de la Samsonite, American Tourister sau D&N și alcătuiește setul potrivit pentru fiecare situație. Sunteți asigurat de prețuri corecte pentru calitatea trolerului D&N și alte articole de marcă. Doriți să economisiți mai mult? Aruncă o privire în zona noastră de reduceri pentru cele mai bune prețuri la articolele de colecție individuale.