By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Genți de afaceri D&N, Business de calitate superioara | Valize24.ro
Genți de Afaceri D&N

Gențile de afaceri D&N: Ideale pentru munca de zi cu zi și pentru călătorii

Cu genți din seria D&N Business, ești bine echipat pentru toate situațiile din domeniul de afaceri. Gențile de afaceri de la D&N sunt însoțitorii populari în viața de zi cu zi. Gențile business se remarcă prin calitatea si versatilitatea lor în orice domeniu.

Gențile business D&N sunt alegerea ta dacă vrei să faci o impresie bună în fiecare zi în viața de afaceri. Gențile funcționale din poliester rezistent la uzură asigură că laptopul, documentele și multe altele sunt transportate în siguranță, cu un aspect bine gândit. Negrul elegant face o impresie bună în orice mediu de afaceri și este, de asemenea, potrivit pentru călătorii de studiu sau de agrement de lux. La VALIZE24.ro poți comanda genți de afaceri D&N la un preț atractiv, completate de alte bagaje de afaceri de la valize la mape de scris.

Genți de înaltă calitate : D&N Business

geantă de afaceri modernă oferă suficient spațiu pentru laptop și documente și oferă un aspect elegant. Cu experiența sa vastă în producția de genți și mape pentru sectorul de afaceri, D&N preia aceste specificații și își prezintă gențile ca bagaje de afaceriGentile compacte sunt robuste si rezistente, dimensiunile lor corespund bagajelor de mana pentru nenumărate companii aeriene.

Pe lângă interiorul bine protejat pentru laptop, buzunarele externe asigură că cele mai importante lucruri de zi cu zi sunt imediat la îndemână. Buzunarele și compartimentele sunt securizate separat cu fermoare și asigură o protecție optimă a interiorului împotriva vântului și a intemperiilor. Cu luciul lor argintiu și poliesterul închis la culoare cu un design monocrom, gențile de afaceri D&N sunt absolut elegante și chiar potrivite pentru mediul de afaceri de lux.

Aspect bine gândit și accesorii utile

Formatele inteligente și materialele de înaltă calitate folosite pentru o durată lungă de viață sunt doar două caracteristici ale genților de afaceri D&N. Gențile de afaceri D&N se caracterizează prin alte avantaje care dau roade în afacerile de zi cu zi. Cele mai importante caracteristici ale genților includ:

  • Mânere mari pentru transport în siguranță
  • Dispozitiv pentru atașarea la spatele unei valize
  • Varietate de compartimente interioare de diferite dimensiuni
  • Corp solid pentru o protecție superioară a lucrurilor interioare

Ca un plus elegant la gențile business de la D&N, vei găsi serviete de la producător pe care le poți utiliza la următoarea întâlnire de afaceri sau când ești pe teren.

Comandați online calitate autentică D&N la preț redus

Dacă sunteți în căutarea unor genți de afaceri și de călătorie elegante, calitatea business D&N vă va convinge. Pentru călătorii lungi,vă recomandăm să aruncați o privire asupra categoriilor noastre suplimentare de branduri, precum: Samsonite, American Tourister și alți producători. Veți găsi genți de afaceri D&N și alte articole pentru femei, bărbați și copii. Serviciul nostru CHAT așteaptă cu nerăbdare să vă ajute personal cu achiziționarea de valize și genți, astfel încât să puteți beneficia de prețurile noastre avantajoase