By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Serviete de calitate marca D&N - Cumpara serviete Online | Valize24.ro
Serviete D&N

Servietele D & N - însoțitorii ideali de mulți ani!

Servietele D & N de înaltă calitate sunt partenerul ideal de călătorie și de afaceri în fiecare zi. Fabricate din nailon și PU rezistent la uzură sau piele integrală, sunt ușoare și sunt potrivite pentru orice tip de afaceri și întâlnire. Unele au un compartiment practic pentru tabletă sau laptop, curele de transport și încuietoare cu cheie. Deci ești bine pregătit!

Ce fac servietele D&N atât de speciale?

Servietele D & N și trolerele D & N sunt produse de călătorie durabile și de înaltă calitate. Raportul pret-performanta este imbatabil. 

În 1996 compania a început să producă servietetrolere pilotmape și serviete din piele naturală de înaltă calitate. De-a lungul anilor, gama a fost extinsă pentru a include bagaje și accesorii, cum ar fi valizele D&N.

Un alt aspect pentru care servietele D&N sunt atât de populare - magazinul online!

Cine are timp să caute serviete noi când urmează următoarea întâlnire, servieta veche este deteriorată și mai sunt multe pregătiri de făcut? Deci este de preferat ca articolele din piele D & N să aibă un magazin online. Astfel, puteți alege convenabil, rapid și ușor dintr-o varietate de serviete D & N de înaltă calitate la orice oră din zi sau din noapte și nici măcar nu trebuie să ieșiți pe ușă!

La ce ar trebui să fii atent când cumperi?

Nu poți avea niciodată suficiente documente! Buzunarele laterale sunt extrem de practice. Mânerele solide, un aspect plăcut  și curelele de transport facilitează totul. Ai nevoie de un compartiment suplimentar pentru laptop sau tabletă? Dacă documentele sunt destul de grele, este indicat să folosiți o servietă pentru a le transporta.

Cum se îngrijesc servietele D&N?

Vorbim de calitate premium. Dar și acest lucru trebuie întreținut în mod regulat, astfel încât să vă puteți bucura în continuare de însoțitorul vostru de zi cu zi pentru o lungă perioadă de timp. Servietele din piele de vacă ar trebui să fie impregnate la fiecare șase până la opt săptămâni. Înainte de asta, servietele trebuie curățate cu un detergent de piele. La fiecare șase până la douăsprezece luni, recomandăm îngrijirea și repararea semnelor de uzură cu un burete mic și cremă pentru piele.

Servietele din nailon sau PU sunt ușor de curățat cu puțină apă călduță și lichid de spălat vase. Dar și aceste modele trebuie să fie impregnate la fiecare șase până la opt săptămâni. Când cumpărați agentul de impregnare, asigurați-vă că acesta este potrivit pentru materialul respectiv.

Concluzie

Nu aștepta mult și profită de ofertele grozave din magazinul nostru online! Nu veți mai obține această calitate superioară la aceste prețuri atât de repede. Gențile de afaceri D & N sunt la mare căutare. La urma urmei, durează aproape toată viața! Practic, foarte bine realizat, rezistent la uzură și totuși șic, vei convinge orice sceptic.

Gențile de afaceri trebuie să reziste mult, sunt în permanență în mișcare și sunt supuse unui stres constant din cauza faptului că trebuie să vă transportați documentele! Pur și simplu aveți nevoie de calitate și know-how, iar D & N oferă acest lucru 100%.