By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Enrico Benetti - Genți și valize de călătorie de încredere | Valize24.ro
Enrico Benetti

Enrico Benetti - Genți și valize de călătorie de înaltă calitate

Enrico Benetti este o marcă de genți și bagaje de călătorie de încredere, cu o istorie care datează din 1946. Colecția noastră cuprinde genți la modă, ghiozdane, genți de afaceri, genți de călătorie și valize moi și rigide pe roți.

Toate gențile și valizele noastre de călătorie sunt create cu o atenție deosebită la detalii și la calitate, astfel încât să vă puteți bucura de produsul achiziționat timp îndelungat.

Istoria Enrico Benetti

Înființată în 1946 de doi frați într-o mică șopronă de pui, compania a început prin a face articole din piele, precum mingi de fotbal și genți de cumpărături. Odată cu trecerea timpului, afacerea a crescut, iar fiii fondatorilor au început să importe genți de doamnă și să producă ghiozdane din piele. Din anii '90, la colecția Enrico Benetti au fost adăugate bagaje.

Măiestria și calitatea sunt valori de bază pentru Enrico Benetti încă de la înființare și acestea rămân prioritățile noastre până astăzi.

Colecția noastră

Colecția noastră Enrico Benetti include o gamă largă de produse pentru toate nevoile și preferințele dumneavoastră. În colecția noastră veți găsi:

  • Genți la modă pentru bărbați și femei
  • Rucsacuri și genți de umăr practice și la modă pentru școală sau serviciu
  • Genți de afaceri elegante
  • Genți de sport și de călătorie la îndemână
  • Valize moi și rigide pe roți
  • Accesorii de călătorie asortate

Caracteristicile produselor Enrico Benetti includ un raport bun preț-calitate și un scor ridicat la teste de calitate. Mai multe valize Enrico Benetti au fost deja recunoscute ca cele mai bune dintr-un scor mare de la test.

Descoperiți colecția Enrico Benetti la Valize24.ro

Călătoriți cu stil și încredere cu produsele Enrico Benetti. Descoperiți colecția noastră și alegeți gențile și valizele potrivite pentru fie