By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Cumpărați trolere TITAN calitative, accesibile de diferite dimensiuni
Titan

Trolerul Titan - designul elegant se întâlnește cu funcționalitatea


Cu un troler Titan, experiența unei călătorii de vacanță începe acasă, de îndată ce ai valiza ta cu design elegant, care este dotată cu diverse funcții, gata de împachetat. Pentru că designul bine gândit al valizelor face ca ambalarea să fie o plăcere. Cu toate acestea, bagajul de înaltă calitate nu numai că punctează prin numeroasele funcții practice, ci și prin manopera de înaltă calitate și design-ul atractiv.

Trolere Titan în magazinul nostru valize24.ro

În magazinul nostru avem o gamă largă de diferite trolere de titan în diferite dimensiuni și modele. Aici vei găsi trolere practice pentru bagajele tale de mana din seria Titan Case Highlight precum si Power Pack-ul practic din seria de modele Titan Business Line. Vă oferim bagajele perfecte pentru fiecare cerință individuală, de la călătorii lungi de vacanță la călătorii scurte de afaceri. Utilizați funcția noastră practică de căutare și vă vom arăta exact trolerul din titan care corespunde perfect cerințelor dumneavoastră personale.

Trolerul Titan cu funcții practice


Trolerele atractive ale mărcii Titan impresionează prin design și funcționalitățile integrate de înaltă calitate. Fie că optezi pentru un produs ca bagaj de mână sau pentru o valiză de volum mare. Târârea enervantă a valizelor este cu siguranță un lucru de trecut. Pentru că valizele mărcii Titan se rulează confortabil pe orice suprafață.

În funcție de preferințele tale personale, poți alege între trolere hard-shell atractive din punct de vedere vizual sau modele atractive din materiale extrem de rezistente, care protejează în mod fiabil conținutul în orice situație. Toate produsele Titan impresionează prin manopera lor de înaltă calitate și selecția atentă a tuturor componentelor. În acest fel, producătorul garantează o durată lungă de viață cu atractivitate optică permanentă.

Fiecare linie Titan Business Line, Titan Case Highlight sau Air Base Travelite - este convingătoare

Roti duble mari și stabile, care unele rulează în toate direcțiile

Materiile prime de înaltă calitate sunt prelucrate cu mare grijă

Modele atractive pentru toate gusturile

Compartimentele interioare și exterioare sofisticate asigură o imagine de ansamblu clară și ordine

Mâner telescopic practic, reglabil în mai multe trepte

Oferim clienților noștri modele selectate la prețuri deosebit de mici, la intervale regulate în campania noastră Titan Case Sale.

Trolere Business Titan - pentru cerințe speciale

Este dificil pentru mulți oameni, mai ales pentru calatorii business, să găsească valiza perfectă. Prin urmare, TITAN a dezvoltat o linie business creata pentru cerințe speciale. Un design restrâns și simplu a fost combinat cu funcționalitatea și valoarea în această serie de modele speciale.

TITAN Power Pack este perfect pentru o scurtă călătorie de afaceri sau ca bagaj de mână într-un avion. Acest lucru este valabil și pentru CEO-ul Titan, care impresionează prin funcția și designul său. Dacă preferi să iei laptopul și documentele de afaceri cu tine într-un rucsac special atunci când călătorești, avem și o selecție largă de modele interesante în acest scop.

Comanda online trolere titan de la specialistul in materie de valize, valize24.ro

De multe ori este necesar ca noua valiză să fie la tine acasă cât mai repede posibil. Din acest motiv, vă oferim serviciul nostru expres 24 de ore din 24. În acest fel, noua ta valiză va ajunge la tine în mod fiabil și la timp, iar călătoria ta de vacanță va fi salvată.

Aflați despre selecția noastră largă de trolere atractive Titan și beneficiați de serviciile noastre extinse și de înaltă calitate.