By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Valize TITAN Spotlight: Călătorii elegante cu bagaje ușoare | Valize24
TITAN Spotlight

Valiza TITAN Spotlight: Călătorește cu ușurință


Când îți faci bagajele pentru vacanțe și călătorii de afaceri, fiecare gram contează. Cu o valiză TITAN Spotlight, alegi o soluție ușoară de la renumitul brand, care aduce un plus de eleganță călătoriei cu aspectul său deosebit. În magazinul nostru online, veți găsi valize la prețuri atractive, astfel încât să fie ușoare și potrivite pentru orice tip de călătorie.

Valizele TITAN Spotlight aduc strălucire subtilă și stil sofisticat călătoriilor dumneavoastră private și de afaceri. Trolerele robuste Titan combină caracterul solid al unei valize dure cu aspectul metalic, pe care îl veți recunoaște de la distanță. Oferite în principal ca bagaj de mână, trolerele mici sunt permise în interiorul multor companii aeriene și vă oferă acces ușor la laptop și multe altele.

Călătorește elegant cu o valiză TITAN Spotlight

Indiferent dacă vă aflați într-o vacanță cu familia sau într-o călătorie de afaceri, vă puteți proteja bagajele în cel mai bun mod posibil cu o valiză rigidă. Fiind o marcă de valize renumită, TITAN are multe variante și modele de valize din policarbonat și, cu colecția Spotlight, vă pune literalmente valizele în lumina reflectoarelor. Datorită strălucirii fine de aluminiu a trolerelor, le puteți recunoaște de departe pe banda de bagaje și sunteți mereu în mișcare cu un bagaj estetic.

TITAN oferă trolerele sale Spotlight în mai multe formate, iar seria de valize este deosebit de populară ca bagaj de mână. Păstrați-vă trolerul în siguranță în interiorul aeronavei și țineți lucrurile esențiale de călătorie la îndemână. Fie că este vorba de laptopul tău pentru serviciu sau de documente importante, un troler din ediția Spotlight va deveni un însoțitor constant în toate călătoriile tale.

Trolerele TITAN

Plasticul ABS cu aspect metalic este combinat cu accesorii practice în fiecare valiză TITAN Spotlight. Acestea sunt cunoscute din toate colecțiile producătorului de renume mondial și ajută în multe situații de călătorie. Sunt produse de calitate, bine gândite. Cele mai importante caracteristici ale trolerului TITAN includ:

      Încuietoare cu combinație retractabilă TSA

      Roți duble silențioase și cu rulare lină

      Separator integrat pentru ordine clară

      Doua buzunare laterale cu fermoar

      Curele de tensionare în ambele jumătăți ale valizei

Pe lângă Ediția Spotlight, TITAN are o gamă largă de bagaje de mână care sunt fabricate conform standardelor IATA și sunt acceptate de diverse companii aeriene. Pe lângă trolerele individuale, TITAN reprezintă seturi de valize coordonate precis. Acestea pot fi stivuite unul în celălalt înainte și după călătorie și astfel ocupă puțin spațiu atunci când sunt depozitate. Descoperiți singur cât de versatile sunt trolerele și gențile mărcii și cum îndeplinesc toate preferințele dvs. de călătorie.

Comandați valize ieftine, trolerele și multe altele

Valize24.ro se mândrește cu o calitate superioară în gama de valize și genți, combinată cu un raport puternic preț-performanță. Utilizați prezentarea generală de pe site-ul nostru pentru a găsi valiza potrivită pentru călătoriile dvs. de afaceri, vacanțele în familie și alte ocazii. Linia noastră telefonică vă va oferi cu plăcere informații despre produsele individuale și vă va ajuta să selectați rapid un produs online. Pe lângă calitatea dovedită a TITAN, avem idei de călătorie pentru tine de la Samsonite la American Tourister.