By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Despre noi

Magazin Online Valize24.ro

Suntem un magazin online specializat în comercializarea de valize și accesorii pentru călătorii.

De la înființarea noastră în 2009, ne-am angajat să oferim clienților noștri cele mai bune produse și servicii. Echipa noastră este formată din experți în domeniu care vă pot oferi sfaturi utile în alegerea produselor potrivite pentru nevoile dvs. de călătorie.

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile

www.valize24.ro
ALBATROS KAPITAL S.R.L. Reg.Com: J03/120/2009 CUI: RO25020640
Romania, Arges, Pitesti Str.Viilor, Bl.D11, Sc.E, Et.3, Ap.12
Mobil: +40 755 303 303
Mail: info@valize24.ro

Echipa noastra

Suntem o echipă dedicată și entuziastă, pregătită să vă ofere cele mai bune soluții în materie de valize și accesorii pentru călătorie.

Echipa noastră este formată din Gabriela, Denisa și Vali, oameni pasionați de călătorii și de tot ceea ce înseamnă confort și practicitate în timpul lor. Suntem mereu pregătiți să vă ajutăm să alegeți cele mai bune produse pentru nevoile dvs. de călătorie și să vă oferim cele mai bune sfaturi și servicii personalizate. Pentru noi, satisfacția clienților noștri este cea mai importantă, de aceea vă asigurăm că veți primi întotdeauna servicii de cea mai înaltă calitate.

Despre serviciile noastre, ne ocupăm cu procesarea comenzilor de valize de pe site-ul nostru web, inclusiv aspectele tehnice și de facturare, astfel încât să aveți o experiență de cumpărare fără probleme. Suntem mândri să lucrăm cu Valize24 și să putem oferi cele mai bune produse și servicii clienților noștri. Dacă căutați o experiență de călătorie confortabilă și în siguranță.

Gabriela | Denisa | Vali

Recomandări

Atunci când cumpărați valize de călătorie online, asigurați-vă că verificați autenticitatea brandurilor. Există mulți vânzători care vând produse contrafăcute la prețuri aparent mici, dar acestea sunt de obicei de calitate inferioară și nu vor dura mult timp. De asemenea, asigurați-vă că verificați reputația magazinului și că ați citit recenziile altor clienți, pentru a vă asigura că nu veți fi păcăliți sau că nu vă veți confrunta cu probleme la livrare sau facturare.

Valize24 - cel mai bun magazin online de valize și accesorii de călătorie

Înainte de a achiziționa o valiză de călătorie online, asigurați-vă că ați verificat dimensiunile, greutatea și capacitatea acestuia. De asemenea, verificați materialele și construcția produsului pentru a vă asigura că acesta va fi durabil și va rezista la uzura din timpul călătoriilor. Nu vă lăsați atrași de ofertele care par prea bune pentru a fi adevărate, deoarece acestea pot fi de calitate inferioară și pot duce la costuri suplimentare în timpul călătoriei. Asigurați-vă că cumpărați de la un magazin online de încredere, care oferă o garanție de returnare a banilor și care poate oferi asistență clienților în cazul în care întâmpinați probleme sau întrebări.

Valize24 - alegerea perfectă pentru călătorii confortabile și fără griji