By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Rucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cmRucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cm
   84,15 lei99,00 leiPret de baza-15%opritPret
   Rucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cmRucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cm
     Rucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cm
     84,15 lei99,00 leiPret de baza-15%opritPret
     Rucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cmRucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cm
       Rucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cm
       84,15 lei99,00 leiPret de baza-15%opritPret
       Cumpărați totul pentru școală la Valize24
       Școală

       Rucsac de școală: echipamentul de înaltă calitate pentru viața de zi cu zi a școlii

       Rucsacul de școală este un echipament esențial pentru toți băieții și fetele. Cu el, cărțile, caietele de exerciții și sticlele de băut pot fi transportate în siguranță la școală, toți producătorii de mărci răspunzând ortopedic la creșterea copilului dumneavoastră. In aceasta categorie vei gasi insotitorul de scoala ideal pentru copilul tau, de la clasicul birou de scoala pana la rucsacul de scoala modern cu roti. De la rucsacul Affenzahn la rucsacul pentru copii de la Disney, poți folosi motive grozave care vor face mersul la școală și mai distractiv.

       Rucsac de școală cu modele grozave pentru băieți și fete

       Chiar și în primii ani de școală, mulți copii au o mulțime de cărți și caiete de luat cu ei. Cu un rucsac de școală, acestea sunt transportate în siguranță și curat, comparativ cu alte genți, încărcătura este distribuită uniform pe spatele copilului.

       În viața școlară de zi cu zi, ghiozdanul se dovedește a fi foarte flexibil și îndoit și nu este la fel de rigid precum rucsacul sau rucsacul clasic. Împreună cu copilul tău, alege ce format de ghiozdan are cel mai bun sens. Rucsacuri cu o capacitate de la unsprezece până la 21 de litri sunt o alegere populară pentru primii ani de școală, ulterior poate fi un rucsac cu până la 29 de litri de spațiu de depozitare.

       Același lucru este valabil și pentru motiv, desigur, deși băieții și fetele de toate vârstele au propriile lor idei. Minnie Mouse sau unicornii sunt populari la școlari în primii ani, în timp ce băieților le place să aleagă eroii Marvel, de exemplu. De asemenea, le puteți cumpăra ca Oman Păianjen și alte cutii de creion de supereroi din magazinul nostru pentru a oferi copilului dumneavoastră accesoriile potrivite pentru școală pentru rucsacul său de școală.

       Ușurează viața de zi cu zi a școlii cu accesorii practice

       Daca vrei sa le facilitezi copiilor tai transportul rucsacului, un rucsac de scoala cu roti este alternativa ideala. Echipat cu roți de plastic și un mâner extensibil, rucsacul special pentru școală poate fi tras cu ușurință și facilitează transportul unui ghiozdan deosebit de greu.

       Veți găsi completări grozave pentru a merge cu ghiozdanul școlar cu roți sau un rucsac clasic, astfel încât să puteți trece prin viața școlară de zi cu zi cu un design uniform. În magazinul nostru vă puteți aștepta la tocuri de creioane pentru fete și băieți, precum și la sticle de băut pentru școală în același design, de exemplu din aceste lumi de motive:

       • Modele de animale de la Samsonite Happy Sammies
       • Motive Războiul Stelelor
       • Rucsac Coocazoo cu modele la modă
       • Rucsacuri congelate

       Multe modele sunt disponibile și ca geantă de sport pentru școală sau club sportiv, pentru a se potrivi cu rucsacul școlii. Iar dacă vă planificați deja pentru următorii ani de școală, un rucsac pentru laptop este o alternativă la clasicul rucsac de școală de la o vârstă mai înaintată.

       Descoperiți și cumpărați online alte accesorii școlare

       Când vine vorba de rucsacuri de școală și alte accesorii școlare, magazinul nostru cunoaște preferințele tinerei generații. Chiar și cei mici își doresc un cuvânt de spus atunci când doriți să cumpărați un rucsac pentru copii Affenzahn sau o geantă sport pentru școală. Intră în asta și lasă fiul sau fiica ta să aibă un cuvânt de spus. Așa că poți fi sigur că totul, de la rucsac până la trusa de creion pentru școală, va fi folosit cu plăcere

       De la biroul de înaltă calitate a școlii sau rucsacul cu reflectoare pentru siguranța copilului dumneavoastră până la trusa de creion pentru școală, vă oferim online toate articolele la un raport preț-performanță atractiv. Dacă aveți întrebări despre gama noastră largă de genți și cutii, folosiți linia noastră de asistență telefonică!