By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Geantă Business D&N Basic Line Compartiment pentru laptop 15 inch, GriGeantă Business D&N Basic Line Compartiment pentru laptop 15 inch, Gri
   Geantă Business D&N Basic Line compartiment pentru laptop 15 inch, Gri
   230,00 leiPret
   Geantă Business D&N Basic Line Compartiment pentru laptop 15 inch, GriGeantă Business D&N Basic Line Compartiment pentru laptop 15 inch, Gri
     Geantă Business D&N Basic Line compartiment pentru laptop 15 inch, Gri
     230,00 leiPret
     Genți pentru laptop clasice sau moderne pentru afacerea ta | Valize24
     Genți Laptop

     Geanta pentru laptop - însoțitorul indispensabil pentru munca, scoala si timpul liber

     Lucrul de birou, navigarea pe internet sau relaxarea în timp ce jucați jocuri - laptopurile sunt populare printre tineri și bătrâni, deoarece pot fi transportate cu ușurință în orice locație dorită. Pentru ca afișajul și componentele electronice sensibile ale dispozitivului să nu fie deteriorate pe drum, ar trebui să vă protejați întotdeauna în mod fiabil laptopul valoros în timpul transportului. În magazinul nostru online poți cumpăra noua ta geantă practică pentru laptop la un preț rezonabil și fii sigur că va deveni un însoțitor indispensabil. La noi veți găsi geanta care arată șic și vă protejează în mod fiabil laptopul de deteriorări, praf și umezeală. Avem geanta potrivită pentru fiecare laptop. Veți găsi genți pentru laptop pentru dispozitive de 13 sau 14 inchi precum și genți pentru modele mai mari, de exemplu pentru genți pentru laptopuri de 18 inchi.

     Clasic sau elegant? Modelul potrivit pentru fiecare nevoie!

     Dacă doriți să cumpărați o geantă pentru laptop din magazinul nostru online, aveți de ales. Spectrul variază de la servieta elegantă din piele integrală de calitate superioară până la varianta elegantă pentru doamna atentă la modă. Materialele de înaltă calitate și robuste protejează în mod fiabil conținutul valoros. Mânerele mari de transport sau curelele de umăr asigură confort maxim la purtare. Îți place să ai ambele mâini libere în deplasare? Atunci ar trebui să cumpărați de la noi o geantă de laptop pe care o puteți purta ca rucsac. Dacă este necesar, scoateți curelele bine căptușite și puneți-le pur și simplu în geantă.

     Cumpărați o geantă pentru laptop ieftină și beneficiați de serviciul nostru profesional

     În magazinul nostru online puteți găsi geanta potrivită pentru laptopul dvs. non-stop. Răsfoiește gama noastră uriașă și descoperă geanta pentru laptop care se potrivește perfect nevoilor tale și stilului tău individual! Dacă comandați înainte de ora 15:00, vă vom trimite geanta la alegere în ziua comenzii. Alternativ, vă oferim livrare rapidă, unde puteți primi comenzile și sâmbăta!

     Sfaturi pentru cumparare

     Vrei să cumperi o geantă pentru laptop ieftină? Nu este nicio problemă în magazinul nostru online! Pentru a vă bucura de geanta pentru o lungă perioadă de timp, iar laptopul dvs. este întotdeauna bine protejat, ar trebui să acordați o atenție deosebită la câteva criterii de selecție atunci când cumpărați. Mărimea corectă a genții selectate este foarte importantă. Dimensiunea ecranului unui laptop este de obicei măsurată ca lungimea diagonalei ecranului și este dată în inchi. De exemplu, display-ul unui laptop de 14 inchi are o dimensiune a ecranului de 14 inchi (corespunde cu 35,56 cm). Pentru ca laptopul să nu alunece înainte și înapoi în timpul transportului, ar trebui să alegeți o geantă pentru un laptop de 14 inchi. Veți găsi, de asemenea, genți pentru laptop pentru dispozitive de 15 inchi, genți pentru laptopuri cu display de 16 inchi și genți pentru laptop pentru dispozitive cu display de 17 inchi.

     Dacă doriți să cumpărați o geantă de laptop pe care o puteți lua cu dvs. în cabină ca bagaj de mână la zboruri, veți găsi și o selecție largă în magazinul nostru online. Zburatorii frecventi opteaza pentru un model care are maxim 55 x 40 x 20 cm si are cea mai mica greutate posibila. Laptopurile, ustensilele de scris etc. pot fi transportate deosebit de confortabil în modelele practice cu roți.

     Dacă aveți întrebări suplimentare despre achiziția dvs. sau aveți nevoie de asistență, ne puteți contacta prin telefon sau e-mail. Vom fi bucuroși să vă sfătuim în orice moment și vă vom ajuta cu plăcere.