By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Cumpărați Mape de scriere pentru organizarea perfectă
Mape

Găsiți-va partenerul perfect pentru multe ocazii - cumpărați o mapa de scris elegantă

Îți place când totul este în regulă și nu trebuie să cauți mult timp și din greu după stiloul tău dacă vrei să notezi o întâlnire importantă sau o adresă? Dar nu vrei să porți cu tine un diplomat sau o servietă? Atunci ar trebui să cumpărați mapa de scris din magazinul nostru online de la Valize24. Când vizitați un client, întâlniți cu colegii, la o conferință de specialitate sau la un seminar - cu aceste ocazii și cu alte ocazii similare, o mapa proiectată funcțional se dovedește a fi însoțitorul ideal. Scrierea cazurilor sunt adevărate talente organizatorice. Pe lângă un bloc de scris și pixuri, telefonul mobil, tableta și alte ajutoare importante din „biroul mobil” pot fi depozitate cu grijă într-o cutie de scris A4. În interiorul unei mape bune de scris există multe elastice, astfel încât să puteți fixa în siguranță pixuri, telefoane mobile și altele asemenea în locul lor. Deci totul este întotdeauna în cea mai bună ordine. De îndată ce deschideți mapa de scris, puteți începe să lucrați imediat, fără a fi nevoie să trageti de timp.

Sfatul nostru: Cumpărați o mapă de scris și aveți întotdeauna totul la îndemână!

Pentru ca noua ta mapa să se potrivească perfect cu afacerea ta de zi cu zi și cu nevoile tale individuale, ar trebui să-ți alegi birotica cu atenție și să răspunzi la câteva întrebări înainte de a le cumpăra:

  • Ce lucruri importante vrei să pui mapa de scris? (Caiet, pixuri, telefon mobil, tabletă, calculator...)
  • Mapa ar trebui să fie închisă cu fermoar?
  • Aveți nevoie de inele pentru a depune în siguranță documente importante?
  • Ce husă de scris se potrivește stilului tău? (Elegant, neutru de fapt...)
  • Din ce material ar trebui să fie făcută cutia de scris? (piele de vacă, nappa sau piele artificială, nailon, poliester sau poliester PU?)

O mapa de scris A4 din nappa sau piele de vacă de înaltă calitate din segmentul superior de preț răspunde celor mai înalte cerințe. Dacă doriți să cumpărați o mapa de scris ieftină, veți găsi și oferta potrivită în gama noastră extinsă. Mape de scris din materiale sintetice sunt ușor de întreținut și robuste. Daca vrei sa pastrezi ingrijit note, carti de vizita si materiale de scris, o mapa de scris in format A5 este o alegere buna.

Achiziție convenabilă în magazinul nostru online

V-ați săturat de aglomerația de pe străzile comerciale sau căutați un loc de parcare gratuit? Nu trebuie sa mergi in oras sa cumperi o mapa de scris! Puteți cumpăra mapa de scris din magazinul nostru online dacă aveți timp și timp liber. Vă invităm să răsfoiți gama noastră după pofta inimii! Odată ce ați comandat mapa pentru scris, vă puteți relaxa și vă puteți bucura de sfârșitul zilei.

Te ajutăm să cumperi mapa de scris care ți se potrivește perfect

Nu sunteți sigur ce mapa de scris să cumpărați? Nici o problema!  Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta, desigur, și prin telefon sau e-mail. Suntem mereu bucuroși să vă ajutăm!