By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Servieta Leonhard Heyden Berlin Bagaj de Cabina Piele NaturalaServieta Leonhard Heyden Berlin Bagaj de Cabina Piele Naturala
   Servieta Leonhard Heyden Berlin RV, 1 Compartiment, Negru
   845,00 leiPret
   Servieta Leonhard Heyden Berlin Bagaj de Cabina Piele NaturalaServieta Leonhard Heyden Berlin Bagaj de Cabina Piele Naturala
     Servieta Leonhard Heyden Berlin RV, 1 Compartiment, Negru
     845,00 leiPret
     Cumpărați serviete afaceri de înaltă calitate ieftine | Valize24
     Serviete

     O gamă largă de serviete practice și la modă

     Ai nevoie de o soluție practică pentru documentele tale pentru următoarea întâlnire? Atunci o servieta de la Valize24.ro este potrivită pentru tine! O servietă combină multe proprietăți pozitive care sunt utilizate în mod optim atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în călătorii. Disponibilă în diferite versiuni, această soluție oferă mult spațiu de depozitare și un design elegant. Această combinație este ideală pentru oricine dorește să transporte documente importante în mod confortabil în viața de zi cu zi și, de asemenea, are nevoie de acces la lucrurile importante. În plus, selecția largă vă asigură că vă puteți cumpăra cu ușurință servieta preferată.

     Servietele noastre sunt ideale pentru afaceri și, de asemenea, ca geanta pentru laptop atunci când călătoriți. Diferitele materiale precum poliesterul, pielea sau pielea PU fac o servietă deosebit de flexibilă. Greutatea ușoară merge mână în mână cu un volum mare. Acest lucru face o joaca de copii să porti cu tine pe număr un numer mare de dosare fără a fi nevoit să renunți la confortul suplimentar la purtare. Mai ales pe termen lung, merită să cumpărați o servietă ieftina și să folosiți numeroasele avantaje în viața de zi cu zi și în călătorii.

     Serviete cu suficient spațiu de manevră

     Când cumpărați o servietă, beneficiați de mânere superioare rezistente, care sunt confortabile de ținut. O încuietoare suplimentară asigură închiderea rapidă și deschiderea la fel de rapidă a servietei. Sunt disponibile și modele cu fermoar. Multe serviete au bretele de umăr si permit astfel un grad ridicat de flexibilitate. Acest lucru vă permite să vă transportați servieta și poșeta sau portofelul așa cum doriți. Modelele uzuale sunt echipate cu un compartiment suplimentar pentru laptop. Acesta este căptușit și este ideal pentru a vă scoate rapid dispozitivul și pentru a-l depozita în siguranță.

     Buzunarele exterioare suplimentare ale unor modele fac organizarea multor articole de zi cu zi mai ușoară și mai simplă. Interiorul unei serviete are multe compartimente. Documentele personale pot fi sortate fin și recuperate rapid. Datorită aspectului inteligent din interior, puteți păstra lucrurile ordonate și aveți totul la îndemână, chiar și atunci când călătoriți.

     Utilizați servicii extinse

     Dacă comandați modelul dvs. până la ora 15:00 p.m. în aceeași zi, acesta va fi expediat în aceeași zi fără costuri suplimentare la plata cu cardul. De asemenea, aveți opțiunea de a utiliza transportul expres. Veți primi și servieta dvs. sâmbătă.

     Pe lângă serviciile flexibile, o servietă este, de asemenea, ideală atunci când călătorești. Dimensiunile standard comune de lățime, lungime și înălțime până la maximum 158 cm nu sunt depășite cu o servietă modernă. Clasele de greutate de până la 32 kg sunt de obicei comune pentru bagaje. Pentru reglementări suplimentare, puteți pur și simplu să verificați cu furnizorul de zboruri relevant. Dacă sunteți în căutarea unui mod fiabil de a transporta documente importante și o varietate de ustensile de zi cu zi, aveți la dispoziție o selecție largă cu diferite modele. Servietele sunt așadar ideale ca însoțitor de călătorie de încredere.

     Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor, vă stăm la dispoziție cu sfaturile noastre competente - prin telefon sau e-mail!