By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Trolere Bussines pentru oamenii de afaceri | Valize24.ro
Trolere Business

Selecție pentru toate gusturile - cumpărați trolerul de business potrivit

Bărbații și femeile de afaceri de astăzi trebuie să poarte cu ei numeroase articole de afaceri în orice moment în munca lor de zi cu zi. Laptopul, documentele sau hainele de afaceri sunt depozitate profesional într-un troler business de la Valize24 și pot fi transportate confortabil pentru tine. Toate articolele comerciale de care aveți nevoie sunt întotdeauna disponibile și depozitate în siguranță. Datorită mânerelor și roților de înaltă calitate, puteți fie să vă transportați troler business, fie să îl trageți confortabil în spatele dvs. Acest lucru vă va duce rapid la următoarea întâlnire - fără să transpirați!

Fie trolerele business pentru femei sau bărbați, veți găsi o gamă largă de modele diferite în magazinul nostru online. Diferențele generale încep de la dimensiune, pentru că ai însoțitorul practic de afaceri într-o variantă mică, ușoară și compactă, ideală pentru munca de zi cu zi, dar și pentru călătoriile scurte de afaceri. Pentru călătorii mai lungi de afaceri, sunt disponibile versiuni mai mari, cu mult spațiu de depozitare în interior. În mediul profesional, trolerele oferă în primul rând o protecție bună și sigură prin materiale robuste, precum și căptușeală moale și separarea consecventă a diferitelor materiale și obiecte, astfel încât acestea să nu poată intra nici măcar în contact unele cu altele. Când cumpărați un troler business dispozitivele dumneavoastră portabile valoroase și sensibile, cum ar fi un laptop sau o tabletă, sunt depozitate în siguranță.

Însoțitor atractiv, cu un aspect modern și un confort ridicat la purtare

Utilizat in afaceri, trolerul business are un avantaj foarte mare: nivelul ridicat de transport și confort de aplicare. Cu rotile stabile si manere extensibile, modelele pot fi de obicei mutate confortabil chiar si cu o greutate mare, pentru distante scurte puteti folosi manerele de transport de obicei captusite de pe trolerul business. În interior, trolerul business pentru bărbați și femei este convingător cu un concept de cameră bine gândit, de exemplu există de obicei un compartiment căptușit pentru laptop. De asemenea convingătoare: designul și aspectul modelelor. Pentru bărbații și femeile de afaceri moderni, cei de la Valize24 oferim o gamă largă de trolere business cu design elegant în magazinul nostru online.

Achiziție online practică și convenabilă – beneficiile dumneavoastră dintr-o privire

Vă oferim suport competent și prietenos nu numai în magazinul online. Aici putem acționa rapid și răspunde în mod corespunzător în cazul reparațiilor necesare sau în cadrul unui serviciu de garanție. Desigur, în aceste vremuri agitate, transportul rapid joacă, de asemenea, un rol foarte important. Dacă plasați comanda până la ora 15:00, noul troler business pentru femei sau bărbați va fi pe drum în aceeași zi. Complet gratuit pentru dumneavoastră, la plata cu cardul pe site, nu există costuri de transport pentru comandă. Expedierea expres opțională vă permite să aveți o livrare și mai rapidă, această livrare rapidă fiind disponibilă și pentru livrarea sâmbătă.

Trolerul business atunci când călătoriți - informații și fapte importante

Pentru o valiză de afaceri modernă și practică cu roți, atunci când călătoriți se aplică aceleași reglementări ca și pentru alte valize și genți de călătorie. Cerințele și opțiunile de transport depind, printre altele, de compania aeriană. Ar trebui să aflați în prealabil despre reglementările aplicabile direct de la compania aeriană. Dacă doriți să cumpărați un troler business care să corespundă dimensiunilor standard generale pentru bagajele de mână, puteți utiliza funcția noastră practică de filtrare. Așadar, aveți dimensiunea potrivită pentru nevoile dvs.

Dacă aveți nevoie de ajutor cu achiziția dvs. sau aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail. Suntem bucuroși să vă ajutăm!