By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Trolere piloti practice și elegante pentru un zbor lin| Valize24
Trolere Piloti

Trolere pentru piloti: practice, elegante și populare nu numai pintre piloți

Trolere pilot sunt trolere mici, robuste, care nu sunt utile doar atunci când călătoriți. Inițial, aceste obiecte practice au fost de fapt dezvoltate pentru piloți. Valizele robuste au forma potrivită pentru a păstra hărți valoroase, haine de schimb și câteva obiecte importante de călătorie bine protejate. De-a lungul timpului, tot mai mulți oameni de afaceri, care călătoresc adesea cu dosare și documente confidențiale, au descoperit și avantajele trolerelor pilot și le place să le folosească în afacerile de zi cu zi și în călătorii. Fișiere, laptop, telefon mobil, materiale de scris etc. - tot ceea ce este necesar pentru o întâlnire cu partenerii de afaceri poate fi transportat elegant și în siguranță în acest caz. Alături de diplomate și serviete, trolerele pilot sunt clasicele atunci când vine vorba de transportul documentelor importante.

Caracteristici

La prima vedere, trolerul unui pilot se diferentiaza cu greu de celălalt. Dar prima impresie este înșelătoare. Dacă doriți să cumpărați un troler pilot ieftin, ar trebui să aruncați o privire atentă asupra selecției și să cunoașteți caracteristicile distinctive importante. În ceea ce privește dimensiunile, există doar diferențe minore. Majoritatea modelelor sunt într-un format pe care majoritatea companiilor aeriene îl acceptă ca bagaj de mână.

Dacă parcurgeți des cu valiza pe distanțe lungi, ar trebui să optați pentru un model cu roți și mâner telescopic. În caz contrar, se recomandă un model fără role cu mâner stabil din cauza greutății puțin mai mici. Dacă ai deseori documente confidențiale la tine, ar trebui să optezi și pentru o valiza pilot cu lacăt cu combinație.

Alegerea materialului potrivit este, de asemenea, importantă. Trolerul pilot din piele fină sau imitație de piele este clasic si elegant. Materialele sintetice precum nailonul sau poliesterul sunt, de asemenea, foarte populare în rândul clienților noștri. Aceste materiale sunt ușoare, ușor de întreținut, robuste și încă protejează în mod fiabil conținutul valoros.

Nu ai timp să cumperi o valiza pilot?

Atunci ar trebui să vă convingeți de avantajele pe care le oferă magazinul nostru online atunci când cumpărați o valiza pilot. Puteți cumpăra valiza pilot de la noi la un preț rezonabil și vă vom livra marfa comandată la adresa dorită rapid și gratuit la plata cu cardul pe site. 

In plus iti oferim:

  • Drept de retur de 30 de zile
  • Servicii de garantie si reparatii
  • Livrare express optionala cu livrare tot sambata

Drept de retur de 30 de zile. Servicii de garantie si reparatii. Livrare express optionala cu livrare in zilele de sambata

Călătoriile cu avionul fac acum parte din viața de zi cu zi de afaceri. Dacă doriți să folosiți timpul de zbor pentru a vă pregăti temeinic pentru întâlnirea cu partenerii dvs. de afaceri, cu siguranță ar trebui să acordați atenție dimensiunilor atunci când alegeți valiza pilotului. Multe companii aeriene permit ca bagajul de mână să aibă maximum 55 x 40 x 20 cm. Utilizați funcția de filtrare a magazinului nostru online pentru a afișa numai articolele care îndeplinesc acest criteriu de selecție. Atenție și la greutatea valizei! Și în acest sens, multe companii aeriene acordă astăzi mult mai multă atenție respectării reglementărilor.

Dacă aveți întrebări suplimentare, putem fi contactați în orice moment prin e-mail sau telefon și vă stăm alături cu sfaturile noastre competente!