By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Trolerele pilot: soluția inteligentă

Trolerele pilot: soluția inteligentă

Trolerul pilot: Valizele care au cucerit lumea business

Valiza pilot își datorează numele datorită faptului că au fost concepute inițial pentru piloții care puteau transporta în ele documentele pentru zborurile lor. Trolerele pilot fac acum parte din echipamentul standard al avocaților și profesorilor, medicilor și bineînțeles al oamenilor de afaceri. Arată ca o servietă mai mare, dar este mult mai adâncă. Dimensiunile variază puțin, dar se încadrează întotdeauna în regulile companiilor aeriene privind bagajele mici. Dar nu numai călătorii cu avionul apreciază trolerele business confortabile. Bagajele spațioase, practice, cu aspectul interior inovator, oferă și servicii utile în viața de afaceri de zi cu zi, la conferințe și întâlniri. In magazinul nostru online vei gasi valize pilot din diferite materiale, de diferite dimensiuni, cu si fara roți. Alege modelul potrivit nevoilor tale personale!

Dimensiunea și materialul ideal pentru trolerul dumneavoastră pilot

După cum am menționat, toate trolerele business din magazinul nostru online îndeplinesc criteriile pentru bagajele de mână permise în călătoriile cu avionul. Cu toate acestea, dimensiunile diferă uneori cu câțiva centimetri, ceea ce poate fi crucial dacă doriți să transportați documente A4 în poziție verticală, de exemplu. Prin urmare, atunci când faceți selecția, asigurați-vă că capacitatea se potrivește nevoilor dvs.

În magazinul nostru online valize24.ro, dispunem de serviete din piele naturală, material PU și nailon sau poliester.

Trolerele pilot din piele naturala- impresionează prin aspectul lor elegant si mereu de bun gust, dar sunt totuși rezistente și robuste.

• Material PU- Materialele PU sunt deosebit de convingătoare datorită insensibilității și suprafeței lor netede, ușor strălucitoare. Etanșarea poliuretanică a materialului protejează eficient împotriva umezelii.

• Nailon sau poliester- Cel mai mare avantaj al fibrelor sintetice este greutatea redusă a acestora. Această circumstanță este deosebit de vizibilă dacă trebuie să transportați adesea fișiere și documente grele.


Preferi o geantă pilot cu sau fără roți?

Dacă călătorești mai des pentru afaceri, atunci o valiză pilot cu roți va ușura, desigur, călătoria. Datorită celor două roți și unei extensii telescopice, fișierele și documentele grele pot fi mutate fără efort de la A la B și nu vor cauza probleme cu spatele nici pe termen lung.

În cazul opus, adică dacă nu trebuie să călătorești atât de mult, dar participi în mod regulat la întâlniri și conferințe în propria companie, atunci o geantă pilot fără rolă, de preferință din piele naturală, dă o impresie șic. În același timp arată mai mult ca o servietă mare, elegantă și se potrivește mai bine cu ambianța unei întâlniri de afaceri interne.

Ce interior ar trebui să aibă un troler pilot bun?

Alegeți un troler de afaceri al cărui aspect interior a fost gândit inteligent. Doar dacă aveți compartimente suficiente și adecvate pentru o mare varietate de obiecte, totul poate fi întotdeauna la îndemână. Acestea sunt concepute cu compartimente separate pentru cărți de vizită și pixuri, suporturi pentru smartphone-uri și cabluri de încărcare/căști, dar și cu un compartiment pentru laptop (căptușit). Buzunarele laterale exterioare sunt întotdeauna practice. Mai ales dacă blocați trolerul business cu încuietoarea cu combinație atunci când călătoriți, care face parte din dotarea standard a modelelor bune.

Concluzie

Trolerele pilot sunt o invenție extrem de inteligentă fără de care cu greu se poate imagina desfășurarea afacerii de zi cu zi. Combinația inteligentă de servietă și troler mic facilitează transportul dosarelor, documentelor și cărților atunci când călătoriți, precum și în cadrul companiilor mari când sunt în așteptare întâlniri sau conferințe. În magazinul nostru online valize24.ro veți găsi modele atractive care, cu dimensiunile lor ușor diferite și materialele folosite, oferă cea mai mare varietate posibilă a produselor atunci când vă alegeți produsul preferat. Garantam calitatea tuturor produselor noastre si livrare rapida.

    Leave a Reply