By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Bagaje de avion pentru cea mai frumoasă perioadă a anului

Bagaje de avion pentru cea mai frumoasă perioadă a anului

Bagaje de avion de diferite culori, branduri si modele

În gama extinsă a magazinului nostru online valize24.ro există bagaje de avion rigide din materiale robuste cu o rezistență îndelungată, precum și bagaje din material textil care sunt ideale pentru călătorii cu mașina. De asemenea, aici găsiți și valize elegante de afaceri sau valize compacte care pot fi luate la bord ca bagaj de mână. Acestea respectă standardul IATA, care se aplică bagajelor de mână din avioane.

Spațioase, confortabile și deosebit de șic în design sunt gențile de călătorie care sunt preferate de tinerii călători. Gențile de călătorie sunt adevărate economisitoare de spațiu și au, de obicei, multe compartimente practice pentru a depozita lucrurile esențiale de călătorie. Un mare avantaj în comparație cu o valiză: multe genți de călătorie sunt pliabile și, prin urmare, pot fi depozitate în dulap pentru a economisi spațiu.

Desigur, cei mici vor găsi ceea ce caută în magazinul nostru online: oferim valize drăguțe pentru copii cu motive deosebite pentru fete și băieți.

Bagaje de avion tip Troler

Trolerele sunt foarte populare printre călători: datorită roților și mânerului telescopic extensibil, valizele pot fi navigate cu ușurință prin aeroport - chiar și atunci când lucrurile se îngustează. Mai ales cand bagajele de avion sunt foarte grele, trolerele sunt accesorii indispensabile pentru ca sunt ușor de mutat.

Genti pentru îmbrăcăminte, beauty case-uri și genti cosmetice


Dacă nu puteți depozita totul în bagaj de avion, vă oferim soluții practice. Gențile de îmbrăcăminte sunt ideale pentru călătoriile de afaceri sau de vacanță, aducându-ți rochia elegantă de seară sau smokingul șic la destinație curate și neșifonate. Gențile de haine de înaltă calitate sunt mult mai mult decât un bagaj: au o carcasă exterioară robustă, sunt căptușite și pot fi transportate confortabil datorită unui mâner.

Produsele de machiaj și de îngrijire corporală sunt depozitate cu stil în beauty case-uri cu un aspect elegant. Avem multe mărci cunoscute în ofertă care vă oferă mult spațiu de depozitare pe lângă un material rezistent. Deosebit de practic: poți atașa beauty case-ul pe mânerul trolerului tău.

Bagaje de avion: la ce ar trebui să acordați atenție?


Solicitările pentru bagajele dumneavoastră ar trebui să fie mari, astfel încât să supraviețuiască transportului în avion, în mașină sau în tren, iar hainele dumneavoastră să fie păstrate în siguranță și uscate. Pe lângă materialele robuste și manopera de înaltă calitate, ar trebui să acordați atenție și împărțirii compartimentelor din interior. Acestea vă permit să economisiți spațiu. In plus, desigur, designul joaca si el un rol major atunci cand te hotarasti asupra noului tau bagaj de avion. În ghidul nostru de valize din magazinul nostru online veți găsi și mai multe sfaturi pentru alegerea bagajului potrivit.

Comanda rapid în magazinul nostru online

Dacă sunteți în căutarea unui bagaj elegant pentru următoarea călătorie, vizitați magazinul nostru online valize24.ro . Aici veți găsi o selecție largă cu modele diferite pentru fiecare gust și în fiecare gamă de preț. Gama noastră de bagaje include:

      Valize

      Bagaje de avion

      Bagaje de mână

      Genți de călătorie

      Beauty case-uri

      Geantă cosmetică

      Genți pentru haine

Bagajele de avion: diversitate mare, livrare rapidă

Nu contează dacă este o valiză rigidă, o geantă de călătorie, un troler sau un beauty-case: pe valize24.ro veți găsi bagajele potrivite pentru o vacanță lungă în familie, o călătorie romantică în oraș sau o călătorie de afaceri. Cu noi nu beneficiați doar de numeroasele mărci cunoscute, ci și de livrare rapidă și modalități de plată flexibile. În plus chiar si la bagaje de avion, aveți un drept de retur de 30 de zile.

    Leave a Reply