By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Rucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cmRucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cm
   84,15 lei99,00 leiPret de baza-15%opritPret
   Rucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cmRucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cm
     Rucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cm
     84,15 lei99,00 leiPret de baza-15%opritPret
     Rucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cmRucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cm
       Rucsac Gradinita Madisson Tigrisor, 25x21x10 cm
       84,15 lei99,00 leiPret de baza-15%opritPret
       Rucsacuri Școlare și Ghiozdane elevi, pentru copii și adolescenți
       Rucsacuri Scolare

       Rucsacuri de școală: la modă, funcționale și de înaltă calitate

       Foarte popular la școlari: rucsacuri de școală la modă într-un design casual. Dar și părinții și profesorii sunt absolut pozitivi în ceea ce privește rucsacii practice.

       Nu e de mirare: ghiozdanele de înaltă calitate pentru școală în cele din urmă au multe avantaje grozave care conving deopotrivă pe tineri și pe bătrâni!

       Variante de design adecvate vârstei pentru fiecare gust

       Modele grafice, imprimeuri florale colorate sau motive amuzante: rucsacii de școală sunt mai variați și mai obraznici ca niciodată în aceste zile. Ele aduc culoare în viața școlară de zi cu zi și asigură un aspect individual și inconfundabil. Nu contează care sunt preferințele tinerilor în materie de modă, este ușor să găsești rucsacul de școală potrivit pentru că selecția este imensă. Și dacă preferați ca lucrurile să fie simple și subestimate, puteți alege un ghiozdan monocrom într-o culoare deschisă sau neutră.

       Bine gândit până la cel mai mic detaliu

       Cine nu știe asta: Când sună gong-ul școlii, cărțile, pixurile și caietele sunt împachetate neglijent și rapid. Scoala s-a terminat in sfarsit, a sosit in sfarsit timpul sa mergem acasa si sa ne bucuram de binemeritatul timp liber. Cu toate acestea, pentru a evita haosul suprem din ghiozdanul scolar, diverse compartimente asigură ordinea și vederea de ansamblu. De obicei, există și un compartiment frontal separat cu fermoar, unde puteți depozita biletul pentru autobuzul școlar sau micul dejun, de exemplu. Deci cele mai importante ustensile sunt întotdeauna la îndemână și bine protejate. Acest lucru previne și costurile suplimentare, deoarece, dacă manualele sunt deteriorate, studenții trebuie de obicei să le înlocuiască pe cheltuiala lor. Între timp, tot mai multe rucsacuri de școală au un compartiment căptușit pentru laptop. Așa că părinții nu trebuie să-și facă griji pentru prețiosul caiet. Compartimentele pentru iPad, care sunt echipate și cu căptușeală moale, sunt acum echipament standard în multe rucsacuri.

       Ușoare, puternice și durabile

       Nu în ultimul rând, un ghiozdan de școală înseamnă și confort la purtare. Greutatea rucsacului ar trebui să fie cât mai mică, deoarece purtarea lucrurilor grele poate duce la probleme de spate sau chiar probleme serioase de postura, mai ales la o vârstă fragedă. Rucsacurile noastre sunt toate ușoare.

       În funcție de design, rucsacii de școală cântăresc doar 400 sau 500 de grame: oasele, mușchii și articulațiile copiilor sunt fericiți! Materialele rezistente, cum ar fi poliesterul, asigură că rucsacul de școală sfidează vântul și vremea și își păstrează aspectul frumos pe termen lung. Daca drumul spre scoala este foarte lung si copilul trebuie sa mearga, se recomanda un ghiozdan de scoala cu suprafata hidrofuga.

       Apropo: Cu multe modele chiar faci ceva bun pentru mediul nostru, pentru că sunt fabricate din sticle PET reciclate! În plus, acordăm în mod natural o garanție pentru rucsacuri de marcă, care durează de obicei doi ani.

       Alte detalii la care ar trebui sa fii atent la cumparare: un maner stabil, captusit, bretele de umar ergonomice si reglabile, eventual un compartiment suplimentar in lateral pentru o sticla de baut si un volum suficient de mare.

       Beneficiile tale atunci când cumperi rucsacuri de școală de la noi

       La noi veți găsi o gamă extinsă care se adresează tuturor cerințelor. Beneficiați de livrarea noastră rapidă, de serviciile noastre de garanție și de serviciul nostru de reparații avantajos! Desigur, puteți alege între multe metode de plată convenabile. Suntem listați cu Trusted Shops și suntem mândri că avem un rating „Cinci stele” pentru satisfacția clienților.

       Descoperă exact rucsacul de școală care se potrivește copilului tău!