By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Geanta functionala petru produsele tale de Make-up | Valize24.ro
Beauty Case-uri

Beauty Case-uri – mult mai mult decât un însoțitor practic de călătorie

Dacă vrei să fii îngrijită și stilată în orice moment, vrei să ai la îndemână cosmeticele, oglinda și diverse ustensile de îngrijire a frumuseții atunci când călătorești. Loțiunea, șamponul, tuburile pentru cremă, machiajul și sticlele de parfum pot fi depozitate ordonat și în siguranță într-o cutie practică de frumusețe. Spatiile mici miraculoase sunt atât de practice încât acum servesc bine nu numai în camerele de hotel, ci și în baia multor femei și bărbați de acasă. Nu ar putea fi mai ușor să depozitezi ordonat multe lucruri mici indispensabile.

Geantă de frumusețe sau geantă de toaletă? Lucrul potrivit pentru fiecare gust!

În magazinul nostru online veți găsi cutii de înfrumusețare în diverse modele. Geanta de toaletă este clasicul care încă se bucură de o mare popularitate. Aceste genți la îndemână, cu designul lor la modă, ocupă puțin spațiu în valiză sau geanta de călătorie și, prin urmare, sunt însoțitorul perfect de călătorie pentru călătoriile de weekend. Sticlele de sticlă și ambalajele sensibile pentru produsele de îngrijire sunt deosebit de bine protejate într-o carcasă rigidă mică. Ca alternativă, vă oferim beauty case-uri sic din material textil. Fie ca alegi o varianta din policarbonat sau un beauty case din stofa sau nailon, micile compartimente, curelele si separatoarele asigura in orice caz ordinea perfecta.

Achiziționarea unui beauty case este ușor

Sunt multe lucruri de făcut înainte de calatorie. Încă îți lipsește o valiză de frumusețe și nu ai timp să conduci în oraș? Nici o problema! În magazinul nostru online puteți cumpăra cutia de înfrumusețare care vă place și care corespunde cerințelor dumneavoastră individuale din toate punctele de vedere într-un timp minim. Dacă primim comanda dumneavoastră înainte de ora 15, coletul dumneavoastră va fi trimis la adresa dorită în aceeași zi la plata cu cardul, vă vom livra pachetul gratuit. Dacă trebuie să fie deosebit de rapid, vă recomandăm să alegeți expedierea rapidă sau sâmbătă pentru o mică taxă suplimentară.

La ce ar trebui să fii atent când alegi?

Înainte de a răsfoi prin gama noastră, ar trebui să luați în considerare ce este deosebit de important pentru dvs. în cazul dvs. de frumusețe. Călătorești des cu avionul? Dacă doriți să vă transportați accesoriile de frumusețe ca bagaj de mână, trebuie să întrebați compania aeriană despre dimensiunile permise. Cu ajutorul funcției de filtrare, puteți găsi rapid în magazinul online husa de înfrumusețare potrivită. Recomandăm călătorilor cu avionul să opteze pentru o cutie de toaleta cu încuietoare TSA. Acesta poate fi deschis nedistructiv de către vamă și apoi închis din nou în siguranță. Cutiile de frumusețe cu mâneci inteligente pot fi atașate de mânerul valizei.

Ai nevoie de o trusă de make-up pentru uz profesional sau cauți ceva care să te ajute să-ți organizezi baia acasă? Atunci ar trebui să optați pentru o cutie cu o bază mare și un blat plat. În aceste genți practice, make-up & Co poate fi depozitat într-un mod deosebit de clar.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta oricând prin e-mail sau telefon. Vă stăm la dispoziție cu sfaturile noastre competente, pentru ca achiziția dumneavoastră să poată decurge fără probleme.