By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Filtre active

Set Kick Off Geanta Sport S si Geanta cosmetice, AntracitSet Kick Off Geanta Sport S si Geanta cosmetice, Antracit
   Set Kick Off Geanta Sport S si Geanta cosmetice, Antracit
   298,00 leiPret
   Set Kick Off Geanta Sport S si Geanta cosmetice, AntracitSet Kick Off Geanta Sport S si Geanta cosmetice, Antracit
     Set Kick Off Geanta Sport S si Geanta cosmetice, Antracit
     298,00 leiPret
     Geantă De Voiaj Mare Travelite Basics L ExtensibilaGeantă De Voiaj Mare Travelite Basics L Extensibila
       Geantă de voiaj mare Travelite Basics L cu două roți, extensibilă, cu două etaje, Gri
       346,00 leiPret
       Geantă De Voiaj Mare Travelite Basics L ExtensibilaGeantă De Voiaj Mare Travelite Basics L Extensibila
         Geantă de voiaj mare Travelite Basics L cu două roți, extensibilă, cu două etaje, Gri
         346,00 leiPret
         Genți de voiaj excelente și practice cu roți | Valize24.ro
         Genti De Voiaj

         Genți de călătorie de înaltă calitate pentru fiecare ocazie

         Gențile de călătorie sunt ușor de manevrat și oferă mult spațiu. Materialul folosit este foarte robust. Bagajul nostru de înaltă calitate convinge cu o compartimentare bine gândita. Diferitele modele și echipamente sunt perfect potrivite pentru planurile dvs. individuale de călătorie.

         Gențile de călătorie - versatile și durabile

         Bagajul potrivit trebuie să poată rezista mult. Alegerea bagajului potrivit este adesea dificilă. Oferim genți pentru femei și bărbați în diferite dimensiuni și modele. Fie sportiv sau elegant, la noi vei gasi bagajele potrivite pentru vacanta, calatoria scurta sau calatoria de afaceri. Gențile sunt o alternativă bună la trolere sau valize. Avem modele din nailon, poliester și poliester PU. Materialul este flexibil și cedează. De asemenea, oferim modele de genți cu aplicații din piele nappa și piele de vacă. Indiferent dacă călătoriți cu avionul, mașina sau trenul, o geantă de călătorie robustă este foarte practică. Mai ales atunci când călătoriți cu avionul, folosirea unei geanți de călătorie ca bagaj de mână este soluția ideală. Gama noastră include genți cu o greutate redusă. Sunt ideale ca bagaj de mână la îndemână. Oferim modele de genți ușoare, cu un design modern care promite funcționalitate ridicată. Gențile versatile sunt foarte populare în călătorii datorită formei lor adaptabile și sunt folosite și de copii și tineri. Spatiul generos de depozitare al gentii ofera suficient spatiu pentru garderoba ta. Compartimentele integrate ajută la sortarea hainelor, pantofilor și articolelor esențiale de călătorie. Deci aveți întotdeauna o privire de ansamblu. Compartimentul principal mare al genții poate fi umplut rapid și ușor. Despachetarea la destinație este ordonată și necomplicată. Geanta de voiaj poate fi depozitată la destinația de vacanță pentru a economisi spațiu. Echipamentul include buzunare laterale rapid accesibile și buzunare interioare. Fermoarele sunt blocabile și împiedică accesul persoanelor neautorizate. Deci obiectele tale de valoare sunt în siguranță.

         Genti de voiaj cu curea de transport

         Curelele speciale de transport sunt potrivite pentru un confort perfect la purtare. Geanta poate fi pusă pe umeri mai repede. Puteți evita o postură proastă dureroasă din cauza tensiunii unilaterale cu curele confortabile pentru rucsac. Acest dispozitiv de transport este extrem de prietenos cu spatele. În funcție de model, o funcție de atașare pentru trolere oferă o flexibilitate suplimentară. Indiferent dacă cauți o geantă mică pentru călătorii scurte sau o geantă mare pentru vacanța de vară, gama noastră variată are bagaje pentru fiecare ocazie. Vizitați magazinul nostru online și descoperiți gama largă de modele de genți pentru fiecare destinație de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unor bagaje suplimentare, vă oferim și valize, rucsacuri și genți pentru laptop în diferite modele și dimensiuni.

         Genti de voiaj cu roti

         Pe lângă genți cu mânere și curele de transport robuste, în magazinul nostru online sunt disponibile și modele cu roți. Gențile de călătorie cu roți vă fac mai ușor să stați în gări și aeroporturi. Bagajul cu roți este alegerea potrivită, mai ales dacă trebuie să schimbi trenul des și nu ai mult timp la dispoziție. Puteți ajunge cu ușurință la orice platformă sau terminal fără a pierde mult timp. Pentru că bagajul tău poate fi rulat, cu greu simți greutatea bagajelor tale. Rolele sunt o alternativă bună la curelele de transport. Datorită prelucrării materialelor de înaltă calitate, rolurile individuale sunt foarte rezistente. Ele permit o nouă formă de mobilitate. Gențile de călătorie cu roți au de obicei un volum mai mare și, prin urmare, oferă mult spațiu pentru garderoba și alte ustensile. Astfel, puteți purta o geantă de călătorie cu dvs. fără să vă faceți griji, care este extrem de flexibilă și prietenoasă cu spatele. Bagajul cu roți vă protejează spatele și vă permite să ajungeți fără stres la destinația dorită de călătorie. Dacă mulinetele sunt deteriorate în timpul călătoriei, vă oferim garanție și un serviciu de reparații pentru fiecare model.